Sander Ketels is een allround entertainer en hij is te boeken met zijn shows, als ballonartiest of presentator. 


Anders met Sander

Sander is al ruim 10 jaar toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Deze jeugdshow onderscheidt zich door hoogwaardig vermaak waarbij originaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan. Een gevarieerd en interactief programma waarin verbluffende goocheltrucs, buikspreken en een spetterende ballonnenfinale worden afgewisseld door leuke en herkenbare mee-zing liedjes.

Zijn unieke en afwisselende kindershows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Het is een vrolijke en energieke show die je laat lachen aan de lopende band. Deze show is voorzien van een groot showdecor en professioneel licht en geluid.

Tijdsduur: 1 x 60 minuten of 2 x 45 minuten.

Presentator

Met zijn vlotte babbel praat Sander graag uw (feest)avond aan elkaar. Hij is begonnen tussen de schuifdeuren en is inmiddels presentator van grote shows voor zowel kinderen als volwassenen. Het is ook mogelijk om spelshows of unieke acties op uw winkelcentrum of bedrijfsfeest te presenteren.

Naast presenteren kan Sander ook buikspreken en goochelen. Als geen ander weet hij deze disciplines te beheersen. Dit is handig wanneer eventuele gaten in het programma gevuld moeten worden. Vraag naar de vele mogelijkheden.

Tijdsduur in overleg.

De amuseur

'De amuseur' is een afwisselende entertainment show voor volwassenen en senioren. Deze show wordt gepresenteerd door één van de leukste entertainers van Nederland, Sander Ketels.

Na jaren voornamelijk shows voor kinderen te hebben verzorgd, heeft Sander Ketels op veler verzoek een show voor volwassenen en senioren ontwikkeld, die geschikt is voor het meest uiteenlopende publiek. Deze show bevat onder andere een hilarische buikspreek act, waarbij een vrijwilliger uit het publiek wordt omgetoverd tot een levende buikspreekpop. Daarnaast kunt u genieten van komische en verbluffende goocheltrucs, afgewisseld door herkenbare medleys.

We passen het geluidsvolume aan naar de wensen van de toeschouwers.
Onbetaalbaar? Alleen in amusementswaarden, niet in prijs!

Tijdsduur in overleg.

Ballonartiest Sander

Zijn uw kinderen te oud voor een clown en al helemaal voor een poppenkast? Boek dan ballonartiest Sander, want hij veranderd uw feest locatie in een ware ballonnenzee. 

In letterlijk een greep uit de lucht en een handomdraai maakt ballonartiest Sander de leukste figuren op uw evenement. U kunt hierbij denken aan een giraf, octopus, pinguïn, gitaar, motor en nog veel meer verschillende figuren. Kies je favoriete kleur en laat je verrassen! 

Tijdsduur in overleg.