Clown Babello's Pret Parade

Clown Babello is al ruim 10 jaar toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Deze kindershow onderscheidt zich door hoogwaardig vermaak waarbij originaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan. U zou Clown Babello kunnen kennen van de vele optredens in het land en TV optredens bij o.a. Paul de Leeuw en RTL Late Night.

Zijn kindershow bestaat uit een aantal unieke acts. Zo is er een goochelshow, een draaiende borden act, een ballonnenfinale, mee-zing liedjes, maar ook de sprekende pop Charlie mag niet ontbreken bij de interactieve show die Clown Babello te bieden heeft.

Het is een programma in een hoog tempo voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en is voorzien van een groot showdecor en professioneel licht en geluid. Deze show is ook zeer geschikt voor particulieren feesten. 

Tijdsduur: 1 x 60 minuten of 2 x 45 minuten.

Ballonnenclown

Clown Babello is een vrolijke en vriendelijke clown die al jaren kinderen op zijn eigen wijze entertaint. Hij verandert uw feestruimte om in een ware ballonnenzee. Naast de standaard hondjes kan Clown Babello nog veel meer. Denk hierbij aan een pinguïn, een gitaar, een motor en nog veel meer verschillende ballonfiguren.

Naast ballonkunstenaar is Clown Babello ook buikspreker en goochelaar. Deze acts zijn ook zeer geschikt voor zowel kinderen als volwassenen omdat Clown Babello en Charlie meesters zijn in improvisatie, waarbij interactie met het publiek garant staan voor hilariteit. 

Er zijn bij Clown Babello meerdere kostuums mogelijk. Van een chique clown tot een clown uit een kinderboekje. Ook kan deze act worden uitgevoerd als ballonartiest (zonder schmink en flapschoenen).

Tijdsduur in overleg.

Het Lekker Pret Pakket

Wij presenteren u het LEKKER PRET PAKKET. Het is enorm geschikt voor uw braderie, school, besnijdenisfeest, communie of vereniging.

Waaruit bestaat dit pakket:

  • Kindershow met goochelen, buikspreken, liedjes, dansen en een grote ballonnenfinale
  • Onbeperkt suikerspinnen uitdelen of onbeperkt popcorn uitdelen (allebei in overleg)
  • Kinderschminken
  • Een groot showdecor (indien locatie dit toelaat)
  • Professioneel licht (indien nodig)
  • Professioneel geluid
  • Technicus

Eventueel aan te vullen met:

  • Glittertattoo's
  • Een knutselclown
  • Een ballonnenclown (Ook mogelijk in plaats van de kindershow)

Uiteraard zijn al uw andere wensen ook bespreekbaar.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

De Paasclown

Babello Entertainment maakt ook unieke acts op maat. In 2017 hebben wij op verzoek een nieuwe kindershow gecreëerd : Feest met de paasclown! Deze show staat helemaal in het teken van Pasen, en is nu ook te boeken voor uw evenement!

Deze show bevat heel veel interactie met het publiek, verbluffende goocheltrucs, leuke en herkenbare liedjes en dansjes, buikspreken en uiteraard mag een ballonnenfinale niet ontbreken.

Het is een programma in een hoog tempo voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en is voorzien van een groot showdecor en professioneel licht en geluid. 

Tijdsduur: 1 x 60 minuten of 2 x 45 minuten.